All for Joomla All for Webmasters

ПАЛМИРА ДОО

Друштво за шпедиција, транспорт и услуги
Бул. Јане Сандански 9а
Т.Ц. 13ти Ноември 1/локал 1
1000 Скопје, Македонија

Тел: ++389 2 2450 955
       ++389 2 2450 966

E-mail: palmira.mk@gmail.com
Webl: www.palmira.mk

Ви благодариме што ја посетивте нашата интернет страна, тука може да најдете повеќе информации за услугите кои ги нудиме

Палмира - Друштво за шпедиција, транспорт и услуги

Phone:

Contact Form